Winterloop 2018

Dit jaar vindt alweer de 13e editie plaats van de Schelfhortpark Winterloop.
Net als voorgaande jaren zullen honderden lopers weer de kou trotseren om als eerste over de finish te komen.
Het is elk jaar weer een reuze gezellig evenement voor jong en oud. En ook dit jaar staat naast de reguliere afstanden weer de kinderloop op het programma. Een hardloopwedstrijd speciaal voor kinderen onder de 12 jaar.
Dus wil jij gezellig mee doen met je klasgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes? Zorg dan dat jij erbij bent!

Zondag 21 januari 2018

Dat is de datum die je moet noteren voor in je agenda. Vanaf 13.30 zal het spektakel weer los barsten in en om het Schelfhorstpark in Almelo.
Elk jaar doen honderden lopers mee uit Almelo en omstreken. Het wordt ook dit jaar weer gegarandeerd een daverend succes.

Naast de kinderloop zullen ook weer de oude vertrouwde afstanden gelopen worden.

Ben je nog niet zo lang bezig met hardlopen of is grote afstanden lopen niet echt jouw ding?
Dan past de afstand van 4 km perfect bij jouw!

Ben je al een wat meer geoefende loper en heb jij wel zin in een uitdaging?
Loop dan mee met de 6km

Ben jij hard aan het trainen voor een obstacle run of de marathon? Of zie jij het helemaal zitten om een grotere uitdaging aan te gaan? Kies dan voor de 10 km.

Inschrijven kan op de dag zelf bij het wedstrijdsecretariaat.
Deze bevinden zich in 'Huize Friso'. Inschrijven kan op 15 januari 2016 vanaf 12.00 uur.

Uitslagen Winterloop 2018

Klik hier voor de uitstlagen van de winterloop 2018

De foto's kunt u nu hier vinden.