Ondanks financiële krimp, toch weer een Winterloop in Schelfhorstpark.

ALMELO Het leek er niet op dat er in januari de 12de Winterloop in het Schelfhorstpark georganiseerd zou kunnen worden. "Voor dit soort activiteiten is steeds minder geld beschikbaar", zegt Meta Meijer. " Hadden we in het verleden nog 5 activiteiten per jaar, nu is alleen de Winterloop overgebleven”, aldus de voorzitter van Stichting Schelfhorstpark. " Mede dankzij een bijdrage uit het wijkbudget van de gemeente en de medewerking van een aantal sponsoren hebben we de organisatie toch weer rond kunnen krijgen".

Het Schelfhorstpark is opnieuw onderscheiden met de Green Flag Award. Een Engelse prijs voor parken die een positieve rol vervullen voor de bewoners in wijken en steden. De vlag zal bij tijdens de loop van de Winterloop 2017 op 15 januari in top gehesen worden door burgemeester Gerritsen.

Voor meer informatie over de Winterloop wordt verwezen naar de website stichtingschelfhorstpark.nl