Timme Dankers - Penningmeester

Mijn naam is Timme Dankers, geboren te Nijmegen in 1990 en momenteel woonachtig in het mooie dorpje Enter. Ik heb de opleiding Crime Science gevolgd aan Saxion Hogeschool Enschede, waarvoor ik in 2008 naar Enschede ben verhuisd. Tijdens mijn studie heb ik een studievereniging opgericht waar ik het eerste jaar voorzitter van ben geweest. Tijdens mijn studie ben ik werkzaam geweest bij de politie Twente waar ik na mijn studie nog een tijdje heb meegedraaid. Vanaf eind 2013 ben ik mijn eigen bedrijf gestart, Forensica. Een particulier forensisch onderzoeksbureau. In mijn dagelijks leven kom ik veel in aanraking met spannende zaken en onderzoeken. Naast mijn werk loop ik ook vaak hard. Meestal in en rond Enter, lekker door de natuur. Het hele jaar door train ik voor de Strongmanrun in Hellendoorn/Nijverdal en andere obstacle runs. Ik loop en train voor deze runs samen met mijn vriendin, zwagers en vrienden. Vanuit mijn sportieve achtergrond ben ik gevraagd door het oude bestuur om hen te komen versterken voor de aankomende winterlopen. Ik heb dit direct aangenomen omdat ik het een uitdaging vindt om samen met een enthousiaste groep vrijwilligers een mooi evenement neer te zetten.

Timme Dankers